magyar english 中文 deutsch
Clean Water SolutionClean Water SolutionClean Water Solution

Vízellátás, víztisztítás

Ha szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, de bármi okból kifolyólag nincs rá lehetősége, keressen meg minket. Cégünk az Ön rendelkezésére áll az alábbi területek mindegyikén:

  • Víztermelés
  • Új vízellátó és elosztó rendszerek kiépítése
  • Meglévő rendszerek korszerűsítése
  • Vízkezelés
  • Víztisztítás, mobil víztisztítás
Legyen szó akár egy településen lakó több százezer emberről, vagy mindössze egy kisebb cég alkalmazottjairól, ránk mindig számíthat, ha problémái vannak a vízellátással vagy a víz tisztaságával. Professzionális gépek és megoldások széles skálájából válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő és költséghatékony megoldást, hogy bármikor megfelelő minőségű és tisztaságú vízhez juthasson – azonnal.

Kiemelt termékünk az EVO-AID mobil víztisztító berendezéscsalád, mely többféle méretben, arányos kapacitással teszi lehetővé közvetlen, akár azonnali fogyasztásra alkalmas ivóvíz készítését szennyvízből, folyóvízből. A család legkisebb tagja standard EUR raklap méretű, akár két ember által is szállítható, 5000 ember napi ivóvízszükségletét képes biztosítani. A nagyobb egységeket automatikus csomagoló berendezéssel is el lehet látni, a víz későbbi, higiénikus felhasználása érdekében.